Wij leveren onze producten standaard uit voorraad en binnen 1-2 werkdagen bij u thuis. De verzendkosten zijn € 7,95 voor Nederland en € 8,95 voor België en Duitsland.

Alle producten welke worden geleverd heeft u 14 dagen op zicht. Binnen deze periode kunt u het product (mits ongebruikt, onbeschadigd of defect**) retour sturen, zonder opgaaf van reden, naar onderstaand adres.

Retouren

o.v.v (uw bestelnummer)

De Keeg 7

9076 CJ  St.-Annaparochie

Na ontvangst van uw retour wordt u uiterlijk binnen 14 dagen weer terugbetaald.

Let op: stuur niets retour op vrijdags of voor of in de schoolvakanties, gezien wij weekends en in vaak in schoolvakanties gesloten zijn en dus niets kunnen aannemen. Deze wordt dan eerst naar een service punt gestuurd. Omdat wij niet voor al onze klanten en retouren naar een servicepunt kunnen gaan zal deze weer retour afzender worden gestuurd. U draagt deze kosten dan ook zelf.

** In het geval dat een artikel beschadigd of defect bij u is aangekomen verzoeken wij u deze NIET te retourneren naar bovenstaand adres, anders wordt deze nl. niet vergoed. U dient hiervoor eerst contact met ons op te nemen, voorzien van een foto van het defect (indien mogelijk). U ontvangt na goedkeuring een retouradres + RMA nummer waar u het product naartoe kan sturen. Producten zonder RMA nummer worden niet vergoed.